True

 MONTAGE

Eigen VCA gekeurd montage team

 MILIEU BEWUST

Restmaterialen worden hergebruikt

 SINDS 1964

Al ruim 55 jaar een begrip

 CONFECTIE

Alle werkzaamheden onder één dak

VerandiLux - Deluxe

OFFERTE AANVRAGEN     

Vraag gratis en compleet vrijblijvend uw offerte aan.

VerandiLux verandazeilen worden compleet op maat naar uw eigen wens gemaakt. Door uw veranda te voorzien van Verandilux verandazeilen creëert u extra leefruimte.

Elektrische Verandazeilen

Hoogeboom BV produceert de verandazeilen van VerandiLux, ook wel; serrezeil, raamzeil en terras afscheiding op maat voor uw bestaande terras, overkapping en/of veranda. Door uw veranda, terras of overkapping te voorzien van verandazeilen kunt u langer genieten van het buiten zijn en creëert u extra leefruimte. 

De verandazeilen kunnen worden voorzien van extra grote raamvensters zodat u meer licht binnen krijgt tevens kunt u meer genieten van uw tuin en omgeving.

De verandazeilen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren zodat het passend is bij uw woonomgeving. Bij mooi weer rolt u de verandazeilen eenvoudig op zodat u kunt genieten van de aangename buitentemperatuur. Standaard leveren wij de verandazeilen in een antibacterieel en UV-gestabiliseerd hoogwaardig PVC zeildoek. 

Verandazeilen zijn op vrijwel ieder terras, overkapping of veranda te monteren. Hoogeboom BV kan het gehele traject van inmeten, tekenen, vervaardigen to en met het monteren voor u uithanden nemen. 

De eigenschappen

HOGE KWALITEIT

Doordat wij enkel met Europees a-kwaliteit materialen werken kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen.

VELE KLEUREN

In de diverse beschikbare kwaliteiten zijn er totaal maar liefst 29 kleuren beschikbaar.

VRIJ ZICHT

Door de diverse venstermogelijkheden ervaart u een vrij zicht en kunt u ook in de winter genieten van uw tuin en/of de omgeving.

ENERGIEBESPAREND

Doordat de warmte minder snel kan ontsnappen kunt u door minder te stoken, langer genieten van de warmte.

LANGE LEVENSDUUR

De gegarandeerd hoge kwaliteit zorgt ervoor dat uw verandazeil uiteindelijk langer mee zal gaan.

DEALERMOGELIJKHEDEN

Met ons nieuwe merk VerandiLux komen er ook dealermogelijkheden beschikbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem vrijblijvend contact op.

De kleuren

Klik op het type om de kleur te openen. Afbeeldingen zijn louter  ter illustratie  en kunnen afwijken van het origineel.
Per mail kunt u altijd gratis samples aanvragen.

Dit zeildoek gebruiken wij standaard voor de meeste van onze verandazeilen. Dit lichtgewicht zeildoek heeft als eigenschappen dat het antibacterieel en UV-behandeld is.

Dit zeildoek heeft een Canvas-look.


canvas - wit
canvas - zwart
canvas - antraciet
canvas - donkergrijs
canvas - middengrijs
canvas - lichtgrijs
canvas - groen
canvas - blauw
canvas - rood
canvas - bruin
canvas - beige

Dit lichtgewicht zeildoek heeft als eigenschappen dat het antibacterieel en UV-behandeld is.

De lichte(re) kleuren zijn tevens behandeld met een anti-schimmel weefsel

Standaard is deze kwaliteit  vlamvertragend  .

Lodge - champagne
lodge - taupe
lodge - pepper


lodge - antraciet

Dit zeildoek heeft als eigenschappen dat het  antibacterieel  en  UV-behandeld  is.

Daarnaast is dit zeildoek  eenvoudig  te  onderhouden vlamvertragend   én is het  100%  recyclebaar  .

Glamping - vanille
glamping - lichtgrijs
glamping - zwart
glamping - grijs
glamping - taupe
glamping - antraciet
glamping - groen
glamping - bordeaux
glamping - blauw
glamping - beige
glamping - wit/grijs
glamping - zand
glamping - taupe/vanille
glamping - wit

Het zeildoek

Uw verandazeil kunt u in diverse kleuren en kwaliteiten laten confectioneren. Standaard gebruiken wij een antibacterieel en UV-gestabiliseerd lichtgewicht hoogwaardig PVC zeildoek met een canvas look. Dit zeildoek heeft door zijn karakteristieke eigenschappen een erg mooie finish. Dit zeildoek heeft een gewicht van ±450 gr/m². Daarnaast bieden wij ook nog een vlam vertragend zeildoek aan (Lodge). Dit zeildoek heeft een gewicht van 580gr/m². Als laatst hebben wij speciaal voor de verandazeilen ook nog een vlam vertragend & duurzaam zeildoek (Glamping). Dit zeildoek is duurzaam doordat het 100% gerecycled kan worden en heeft een gewicht van ±630 gr/m². Buiten de voorgeselecteerde zeildoeken hebben wij uiteraard ook de meer industriële zeildoeken variërend in gewicht tot wel ±1200gr/m².


Let op: Het transparante PVC venster is niet kras vast en/of hitte bestendig. Houdt dus rekening met warmte bronnen! 

De Afwerking

Wenst u één of meerder ritsen in uw verandazeil? Dan worden deze afgewerkt met een zogeheten blinde sluiting. Aan de bovenzijde werken wij de verandazeilen standaard af met een keder en aluminium kederprofiel. Eventueel is dit profiel ook in het antraciet te verkrijgen. Aan de onderzijde werken wij de verandazeilen standaard af met een zoom. Wenst u liever een andere afwerking dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. Wij kunnen uw verandazeil op ieder gewenste manier afwerken. Ook bestaat er de mogelijkheid om uw verandazeil te personaliseren door de kleinste details aan te passen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een Two-tone verandazeil, of juist contrasterende stiksels. Vrijwel alles is mogelijk. Graag verzoeken wij u dit met de betreffende verkoper te bespreken.

De Garantie

Bij Hoogeboom BV heeft u uiteraard standaard twee jaar garantie, zelfs op uw specifiek op maat gemaakte verandazeilen! Deze garantie geldt op alleen de volgende punten:

  • Lasnaden   

  • Stiknaden

  • IJzerwaren

  • PVC zeildoek

Is de periode van twee jaar verstreken? Geen enkel probleem! Wij zijn er zeker van dat wij een kwalitatief hoogstaand product afleveren. U kunt dus ook ná twee jaar bij ons terecht om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen. 

  • Ritsen & PVC-venster uitgesloten van garantie.

Hoe te bestellen? 

Weet u al wat u wilt en heeft u al de globale maten voor het gewenste verandazeil? dan kunt u direct en geheel vrijblijvend een offerte op onze offerte pagina aanvragen. Geeft u hierin zoveel mogelijk uw wensen aan, om tot een zo correct mogelijke prijs voor u te komen.

Offerte aanvragen? Klik hier, of onderstaande button!


Bent u er nog niet helemaal uit, of heeft u nog onbeantwoorde vragen? via het contact formulier, de telefoon óf persoonlijk in onze showroom, helpen wij u graag verder!


Wilt u liever dat de vertegenwoordiger bij u thuis komt, ook dat is veelal geen enkel probleem.

 

OFFERTE AANVRAGEN     

Vraag gratis en compleet vrijblijvend uw offerte aan.

PROJECTEN:

OFFERTE AANVRAGEN     

Vraag gratis en compleet vrijblijvend uw offerte aan.

Bereik ons via onderstaande gegevens

Info@HoogeboomBV.nl

+31 (0) 72 57 46 291

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.