Aanhangwagen (huif-)zeil

Bescherming én Reclame voor elke Lading

Bij Hoogeboom BV begrijpen we het belang van hoogwaardige aanhangwagenzeilen die zowel bescherming bieden als uw bedrijf promoten. Of het nu gaat om vervanging van oude zeilen of het aanpassen van nieuwe aanhangwagens, wij leveren maatwerk zeilen die voldoen aan al uw eisen.

Met meer dan 60 jaar ervaring in het ontwerpen, confectioneren en repareren van aanhangwagenzeilen, staan wij garant voor kwaliteit en vakmanschap. Bezoek onze locatie in Heerhugowaard of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

PARTICULIER & TRANSPORT

Particulier gebruik

Voor particuliere gebruikers bieden we aanhangwagenzeilen die perfect passen bij hun specifieke behoeften. Of je nu je tuinafval wilt vervoeren of je kampeerspullen veilig wilt opbergen, onze zeilen bieden bescherming tegen alle weersomstandigheden en houden je lading veilig tijdens het transport. Bovendien kunnen we zeilen leveren zonder reclame, zodat jouw aanhangwagen er netjes en professioneel uitziet, passend bij jouw persoonlijke stijl.  

Offerte aanvragen

blauw aanhangwagen huifzeil

Artikel gaat hieronder verder 

Maak van uw aanhangwagenzeil een effectief reclamemiddel met onze full colour printopties, zodat uw bedrijf opvalt waar u ook gaat.  

Onze aanhangwagenzeilen voldoen aan de hoogste normen van duurzaamheid en betrouwbaarheid, zodat uw lading veilig blijft, ongeacht de omstandigheden.


Voor geprinte zeilen adviseren wij de speciale PU² coating, waardoor uw zeil extra beschermd is tegen slijtage en weersinvloeden.

Onze zeilen gaan gemiddeld zo'n 10 jaar mee, afhankelijk van het gebruik en onderhoud.

Met onze aanhangwagenzeilen blijft uw kostbare lading droog, zelfs tijdens de meest extreme weersomstandigheden.

Zet de eerste stap naar jouw perfecte aanhangwagenzeil!

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan .

Huifzeil Pontmeyer zeil

PARTICULIER & TRANSPORT

B2B & Transportsector

Voor bedrijven in de transportsector bieden we hoogwaardige aanhangwagenzeilen die voldoen aan de strenge eisen van de industrie. Of je nu goederen transporteert over lange afstanden of lokale leveringen verzorgt, onze zeilen bieden duurzame bescherming en zijn voorzien van full colour prints om jouw bedrijfsnaam en logo te promoten. We begrijpen de cruciale rol van aanhangwagens in jouw bedrijfsactiviteiten en streven ernaar om zeilen te leveren die voldoen aan jouw professionele standaarden.

Bij Hoogeboom BV geloven we in maatwerkoplossingen die voldoen aan de unieke behoeften van zowel particuliere als zakelijke klanten. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij jouw aanhangwagen kunnen voorzien van hoogwaardige zeilen, aangepast aan jouw specifieke wensen en eisen.

Offerte aanvra​​​​gen​​​​

Zet de eerste stap naar jouw perfecte aanhangwagenzeil!

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan .

... ...