Strokengordijn

Jouw Weg naar een Betere Werkomgeving

Ben jij op zoek naar een efficiënte manier om ruimtes af te scheiden en tegelijkertijd de optimale temperatuur te behouden? Hoogeboom BV introduceert een breed scala aan hoogwaardige strokengordijnen en strokenwanden die voldoen aan al je behoeften op het gebied van flexibele afscheiding.

Met onze strokengordijnen kun je koude lucht behouden in koel- en vriescellen, waardoor warmteverlies wordt geminimaliseerd en de energiekosten worden verlaagd. Daarnaast bieden onze strokenwanden een veelzijdige oplossing voor tochtwering, geluidsisolatie en isolatie, geschikt voor diverse locaties en omgevingen.

Onze strokengordijnen en strokenwanden zijn vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen, waardoor je kunt rekenen op duurzaamheid, betrouwbaarheid en maximale prestaties. Dankzij de verschillende varianten en mogelijkheden kun je bij Hoogeboom BV een oplossing op maat samenstellen die perfect aansluit bij je specifieke eisen en wensen.

INDUSTRIE

Kou- en Geluidsisolatie

Strokengordijnen, ook bekend als strokengordijnen of flappengordijnen, zijn van cruciaal belang voor deuropeningen in koel- en vriescellen, waar het behoud van kou van essentieel belang is. Aan de andere kant bieden strokenwanden een flexibele afsluiting op verschillende locaties, waardoor ze veelzijdig inzetbaar zijn.

Strokengordijnen zijn ontworpen om kou te behouden in koel- en vriescellen, waardoor ze perfect zijn voor het verminderen van warmteverlies achter overheaddeuren en het voorkomen van koudeverlies in koelcellen. Bovendien bieden ze bescherming tegen stof, verminderen ze geluidsniveaus en beschermen ze tegen laslicht.

Offerte aan​​​​vragen

Artikel gaat hieronder verder 

 Onze strokengordijnen zijn vervaardigd met een focus op duurzaamheid. We maken gebruik van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage en langdurig gebruik. Dit zorgt ervoor dat onze strokengordijnen een investering zijn die zichzelf op de lange termijn terugverdient, doordat ze jarenlang meegaan zonder aan kwaliteit in te boeten.

Door te kiezen voor onze strokengordijnen investeert u niet alleen in kwaliteit, maar ook in energiebesparing. Onze gordijnen dragen bij aan het behoud van een constante temperatuur in uw ruimtes, of het nu gaat om het vasthouden van koelte in vriescellen of het isoleren van werkruimtes. Hierdoor wordt het energieverbruik verminderd, wat resulteert in lagere energiekosten en een positieve impact op het milieu.  

Onze strokengordijnen zijn bij uitstek geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Of u nu een koelcel in een supermarkt, een magazijn in een distributiecentrum of een productieruimte in een fabriek heeft, onze gordijnen bieden de veelzijdigheid die u nodig heeft. Ze kunnen worden aangepast aan verschillende deuropeningen en ruimtes, waardoor ze een flexibele oplossing zijn voor diverse behoeften. 

Veiligheid staat voorop bij onze strokengordijnen. Ze bieden niet alleen bescherming tegen tocht, stof, geluid en laslicht, maar dragen ook bij aan het creëren van een veiligere werkomgeving voor uw personeel. Door ongewenste elementen buiten te houden en geluidsniveaus te verminderen, helpen onze strokengordijnen het risico op ongevallen en letsel te verminderen, wat resulteert in een veiligere en productievere werkomgeving.

Bij Hoogeboom BV begrijpen we dat elke situatie uniek is en daarom bieden we maatwerkopties voor onze strokengordijnen. Of het nu gaat om verschillende ophangsystemen, variërende strookbreedtes of speciale kenmerken zoals anti-vries of anti-statisch materiaal, wij kunnen aan uw specifieke behoeften voldoen. Onze experts staan klaar om u te adviseren en een oplossing op maat te bieden die perfect aansluit bij uw situatie.

Onze strokengordijnen voldoen aan alle relevante normen en voorschriften, waaronder HACCP en ARBO. Dit betekent dat u met onze gordijnen kunt voldoen aan de wettelijke eisen met betrekking tot hygiëne, veiligheid en arbeidsomstandigheden. U kunt met een gerust hart vertrouwen op onze producten, wetende dat ze aan alle regelgevende normen voldoen. 

INDUSTRIE

Combineer Strokengordijnen

Strokengordijnen bieden een veelzijdige oplossing voor flexibele afscheidingen en kunnen perfect worden gecombineerd met andere vormen van afscheidingen, waardoor ze naast elkaar kunnen worden gebruikt om de ruimte efficiënt te beheren. Door hun flexibiliteit kunnen strokengordijnen gemakkelijk worden geïnstalleerd naast bijvoorbeeld vaste wanden, schuifdeuren of zelfs rolluiken, waardoor een naadloze en aanpasbare scheidingsoplossing ontstaat. Deze combinatie stelt gebruikers in staat om de ruimte aan te passen aan hun specifieke behoeften, zoals het afsluiten van bepaalde gebieden voor privacy, geluidsreductie of temperatuurregeling, terwijl andere gebieden toegankelijk blijven. Met strokengordijnen naast andere vormen van afscheidingen kunt u een veelzijdige en efficiënte ruimtecreatie realiseren die aan al uw eisen voldoet.

Offerte a​​​​anvragen 

Zet de eerste stap naar jouw perfecte strokengordijn!

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan .

... ...