Transportzeilen

Maatwerk voor Vrachtwagens

Bij Hoogeboom BV bieden we maatwerktransportzeilen voor diverse toepassingen op vrachtwagens. Of het nu gaat om schuifzeilen, rolzeilen, huifzeilen of dakzeilen, wij leveren op maat gemaakte oplossingen voor citytrailers, tautliners en bakwagens. Door deze zeilen te voorzien van gepersonaliseerde reclame profiteer je van een van de meest zichtbare vormen van adverteren.

Wist je dat rechtstreeks via een zeilmaker zoals Hoogeboom BV de meest economisch voordelige weg is om transportzeilen aan te schaffen? In vergelijking met tussenpersonen bespaar je niet alleen kosten, maar krijg je ook de garantie van hoogwaardige zeilen en uitstekende service.

Met onze inmeet- en montageservice ben je verzekerd van perfect passende zeilen, afgestemd op de specifieke afmetingen van jouw voertuig. Zo kun je met vertrouwen de weg op, wetende dat je vrachtwagen is uitgerust met kwalitatieve en op maat gemaakte zeilen.

TRANSPORT

Schuifzeil

Schuifzeilen zijn essentieel voor vrachtwagens en trailers, en bij Hoogeboom BV leveren we maatwerkoplossingen die perfect passen bij jouw voertuig. Met onze schuifzeilen ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid, dankzij ons gebruik van A-kwaliteit Europees zeildoek en degelijke fournituren. Bovendien zijn onze geprinte schuifzeilen voorzien van een speciale PU² coating, wat zorgt voor extra bescherming en een langere levensduur.

Naast de kwaliteit bieden onze schuifzeilen ook een uitstekende mogelijkheid voor gepersonaliseerde reclame, waardoor je optimaal kunt profiteren van de zichtbaarheid op de weg. Met onze inmeet- en montageservice garanderen we een perfecte pasvorm, zodat je met vertrouwen de weg op kunt. Kies voor Hoogeboom BV voor hoogwaardige schuifzeilen die voldoen aan al jouw eisen en wensen.

Offerte ​​​​aanvragen

Zet de eerste stap naar jouw perfecte transportzeil!

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan .

We stellen strenge eisen aan materialen en afwerking, waardoor we altijd hoogwaardige zeilen leveren.​


Voor geprinte zeilen adviseren we een speciale PU²-coating voor duurzaamheid en bescherming.

Onze zeilen gaan gemiddeld 10 jaar mee, afhankelijk van het gebruik en onderhoud.

Op verzoek kunnen we zeilen voorzien van een TÜV-certificaat voor extra gemoedsrust.

TRANSPORT
Reparatie

Bij Hoogeboom BV verzorgen we ook reparaties van transportzeilen, zodat jouw vrachtwagen of trailer altijd in optimale staat blijft. Of het nu gaat om kleine scheurtjes, beschadigingen of andere reparaties, onze ervaren vakmensen staan voor je klaar om het probleem snel en vakkundig op te lossen. Het is altijd verstandig om schades aan transportzeilen zo spoedig mogelijk te laten repareren om stilstand te voorkomen en verdere schade te minimaliseren.

We begrijpen dat stilstand kostbaar is in de transportsector, daarom streven we ernaar om reparaties zo snel mogelijk uit te voeren. Om ervoor te zorgen dat we direct voor je aan de slag kunnen, raden we aan om je reparatie van tevoren bij ons aan te melden. Zo kunnen we efficiënt plannen en ervoor zorgen dat jouw transportzeilen snel weer gereed zijn voor gebruik. Vertrouw op Hoogeboom BV voor professionele reparaties van transportzeilen, zodat jij zonder zorgen de weg op kunt.

Offerte​​​​ aanvragen

TRANSPORT

Huifzeil

Huifzeilen vormen een essentieel onderdeel van het transportwezen, waarbij ze dienen als bescherming van de lading tegen diverse weersomstandigheden en externe factoren tijdens het transport. 

Onze expertise in maatwerktransportzeilen stelt ons in staat om huifzeilen te produceren die perfect aansluiten op de specifieke behoeften en eisen van jouw transportactiviteiten. Of het nu gaat om de afmetingen, de vorm, of de gebruikte materialen, wij leveren op maat gemaakte huifzeilen van hoogwaardige kwaliteit die voldoen aan de strengste normen en eisen in de transportsector.

Offerte aanvragen

TRANSPORT
Dakzeilen

Bij Hoogeboom BV produceren we dakzeilen volledig in eigen huis, met een focus op duurzaamheid en kwaliteit. Onze dakzeilen zijn ontworpen om de meest uitdagende omstandigheden te weerstaan en bieden optimale bescherming voor jouw lading, ongeacht de weersomstandigheden.

Wat onze dakzeilen onderscheidt, is het gebruik van heavy-duty dakriemhouders die stevigheid en betrouwbaarheid garanderen, zelfs bij extreme windvlagen. Deze riemhouders zijn ontworpen om scheuren en losraken te voorkomen, waardoor jouw lading veilig en goed beschermd blijft, ongeacht de omstandigheden op de weg.

Offerte​​​​ aanvragen

Zet de eerste stap naar jouw perfecte transportzeil!

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan .

... ...