Veel gestelde vragen

Offerte en Bestellingen

Absoluut! Bij ons kan iedereen een offerte aanvragen, of je nu een particuliere klant bent of een bedrijf. We bedienen een breed scala aan sectoren, waaronder transport, landbouw, architectuur, offshore en nog veel meer. Dus, als je interesse hebt, laat het ons weten en we helpen je graag verder met een offerte op maat!

We doen ons uiterste best om offertes zo snel mogelijk te versturen. In veel gevallen ontvang je de offerte zelfs nog op dezelfde werkdag, maar bij zeer uitgebreide of gespecialiseerde aanvragen kan de tijd om een offerte te ontvangen wat oplopen. Desondanks streven we ernaar om binnen 2 werkdagen na je aanvraag een offerte te versturen. Mocht je de offerte niet op tijd ontvangen of als je het sneller nodig hebt, aarzel dan niet om ons even te bellen. We staan voor je klaar en helpen je graag verder! 

Nee, je kunt geen leverdatum naar eigen keuze selecteren. Maar je kunt ons wel een gewenste leverdatum doorgeven. We zullen ons best doen om hier rekening mee te houden en het zo goed mogelijk te regelen voor je.

Bedrijven kunnen meestal bij ons op factuur bestellen. Soms vragen we bij de eerste bestelling in specifieke gevallen om een aanbetaling van 50%. Particuliere bestellingen worden altijd volledig betaald bij afhalen of monteren, per pin of contant.

Natuurlijk, we geven altijd advies aan al onze klanten. Daarom vragen we soms naar wat extra informatie, zoals de toepassing van het product en eventuele specifieke eisen of wensen. Denk hierbij aan bestendigheid tegen olie of melkzuur, enzovoort. Door deze details kunnen we het beste advies op maat geven voor jouw situatie.

Betaling en Levering

Bij Hoogeboom BV bieden we verschillende betaalopties aan om het zo makkelijk mogelijk te maken voor onze klanten. In onze webshop, zeildoekproducten.nl, kun je betalen met iDEAL of PayPal. Als je liever persoonlijk betaalt, accepteren we pin en contant bij ons op locatie. Voor bedrijven bieden we ook de optie om per overschrijving te betalen. Zo kun je de betaalmethode kiezen die het beste bij jou past!

Over het algemeen hanteren we een standaard doorlooptijd van ongeveer 3 tot 4 weken voor onze opdrachten. Dit geeft ons voldoende tijd om ervoor te zorgen dat jouw bestelling met de grootste zorg wordt behandeld en afgerond. Voor speciale of grootschalige projecten kan de doorlooptijd echter iets langer zijn, maar hierover zullen we altijd in overleg gaan zodat je precies weet waar je aan toe bent!

Absoluut, zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen hun bestelling bij ons afhalen tijdens onze openingstijden. Als je van plan bent om iemand anders je bestelling te laten afhalen, zorg er dan voor dat je de order vooraf betaalt. Ook kan de betaling ter plaatse worden gedaan via pin door de persoon die de bestelling afhaalt. Voor particuliere bestellingen wordt het product niet vrijgegeven zonder betalingsbewijs.

Nee, er zijn geen extra kosten verbonden aan het afhalen van je bestelling bij ons. Als je echter ervoor kiest om een koeriersdienst in te schakelen, zijn de kosten natuurlijk voor jouw eigen rekening.

Ja, we bieden ook internationale verzending aan voor onze zeildoekproducten. Houd er rekening mee dat we een volledige betaling vereisen voordat we de bestelling verzenden. Eventuele invoerrechten, belastingen en verzendkosten zijn echter voor jouw eigen rekening. Deze kosten worden, indien gewenst, vermeld op de factuur als verzendkosten.

Productspecificaties en Reparatie

Ja, we bieden montageservices voor onze zeildoekproducten aan, variërend van luifels tot afscheidingsgordijnen in fabriekshallen. We adviseren onze klanten echter meestal om een veilige en gekeurde hoogwerker te regelen voor de montage. In het geval van particuliere opdrachten kan het voorkomen dat we de klant vragen om wat assistentie te verlenen, zoals bijvoorbeeld bij het tillen. Als dit niet mogelijk is, kan een tweede monteur nodig zijn, wat extra montagekosten met zich mee kan brengen, tenzij anders overeengekomen natuurlijk.

Ja, we bieden reparatieservices voor vrijwel alle zeildoekproducten aan, waaronder tenten, luifels en andere items. Het succes van een reparatie hangt vaak af van de leeftijd van het zeildoekproduct. Over het algemeen geldt dat oudere producten minder kans hebben op een succesvolle reparatie. Soms kunnen we al aan de hand van een foto beoordelen of een reparatie mogelijk is, hoewel het soms lastig is om dit op basis van een foto te beoordelen. Het is belangrijk om te weten dat een gerepareerd stuk altijd een zwakke plek in het doek blijft. We kunnen ook stretchtenten en zeildoekproducten van andere zeilmakerijen repareren. Zelfs als het product niet door ons is vervaardigd, kunnen we het vaak toch repareren.

Ja, al onze zeildoekproducten worden op maat gemaakt, waardoor ze perfect passen bij de specifieke behoeften en wensen van onze klanten. We vragen naar de toepassing van het product, zodat we kunnen adviseren over het meest geschikte materiaal voor jouw situatie. Bovendien bieden we een breed scala aan kleurenopties voor elk materiaal, zodat klanten kunnen kiezen wat het beste bij hun voorkeuren past.

We streven ernaar reparaties altijd zo snel mogelijk uit te voeren. Voor seizoensgebonden producten, zoals voortenten die in de winter worden gebracht, kan het voorkomen dat de reparatie pas in het begin van het voorjaar wordt uitgevoerd. Dit komt doordat we tussendoor ook spoedopdrachten en lopende bestellingen verwerken.

Tegen een extra vergoeding bieden we een ophaal- en bezorgservice voor zeildoekproducten in heel Europa. Indien gewenst kan onze monteur ook het zeildoek demonteren en vervolgens weer monteren, in overleg met jou.

We zijn aangesloten bij, en inzamelpunt van, ZONklaar. Zij kunnen vrijwel alle zeildoeken reinigen. Daarnaast hebben we enkele schoonmaakmiddelen van Ultramar op voorraad, die we verkopen met speciale kortingen zolang de voorraad strekt.

Algemene Voorwaarden en Garantie

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze diensten en producten. Deze voorwaarden zijn opgesteld om duidelijkheid te bieden over onze werkwijze, verantwoordelijkheden en rechten van zowel ons als onze klanten. Je kunt onze volledige algemene voorwaarden vinden op hoogeboombv.nl/av. We raden aan om deze voorwaarden zorgvuldig door te nemen voordat je gebruik maakt van onze diensten of producten, zodat je volledig op de hoogte bent van de afspraken die gelden bij het doen van zaken met ons.

Onze producten worden met de grootste zorg en vakmanschap vervaardigd. Hoewel we ons best doen om duurzame en kwalitatief hoogwaardige materialen te gebruiken, zijn onze producten vaak gebruiksvoorwerpen die onderhevig zijn aan slijtage, afhankelijk van hoe ze worden behandeld en gebruikt. Om deze reden kunnen we geen garantie bieden op het gehele product, maar we staan wel achter de kwaliteit van ons vakmanschap en de materialen die we gebruiken bij de productie. Dit betekent dat we garant staan voor de kwaliteit van de productie en de montage van het product. Houd er echter rekening mee dat bepaalde onderdelen zoals ritsen en andere bewegende delen onderhevig kunnen zijn aan normale slijtage en daarom niet onder onze garantie vallen.

Onze standaard garantieperiode bedraagt twee jaar. Het is echter belangrijk op te merken dat onze garantie voornamelijk betrekking heeft op ons vakmanschap en de productie van het product, in plaats van het product als geheel. Dit betekent dat we gedurende deze periode garant staan voor de kwaliteit van ons vakmanschap en de gebruikte materialen. Na deze periode kunt u echter nog steeds bij ons terecht. In veel gevallen kunnen we het product tegen minimale kosten repareren, wat ons vakmanschap en toewijding aan duurzaamheid onderstreept.

Ja, er zijn specifieke uitsluitingen of beperkingen van toepassing op de garantie. Aangezien onze producten vaak als gebruiksvoorwerpen worden gebruikt en onderhevig zijn aan normale slijtage, kunnen we geen garanties bieden op het complete product. Onze garantie richt zich voornamelijk op ons vakmanschap en de kwaliteit van de confectie. We streven ernaar om hoogwaardige producten te leveren en staan garant voor de wijze waarop deze zijn vervaardigd. Dit betekent dat we gedurende de garantieperiode verantwoordelijk zijn voor eventuele fabricagefouten of gebreken in de confectie.

Als u een probleem ondervindt met een product, raden we aan om voldoende foto's te maken die het probleem duidelijk visualiseren. Deze foto's kunt u vervolgens mailen via ons contactpagina, vergezeld van een gedetailleerde omschrijving van het probleem. Als het inderdaad een garantiegeval betreft, moeten wij het product terugontvangen om de schade te herstellen. Houd er rekening mee dat herstel op locatie vaak niet mogelijk is, omdat soms geavanceerde machines nodig zijn om het probleem te verhelpen.

Nadat u uw garantieaanvraag heeft ingediend, zal ons team beoordelen of dit inderdaad een garantiegeval is. We zullen je altijd tijdig op de hoogte stellen van onze bevindingen en de vervolgstappen met je delen, zodat je precies weet wat je kan verwachten.

Contact en Locatie

Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag, van 08:00 tot 16:00 uur. Tussen 12:30 en 13:00 uur nemen wij een lunchpauze. Het is belangrijk op te merken dat woensdag en vrijdag over het algemeen drukke dagen zijn, dus het kan dan wat langer duren voordat we u kunnen helpen.

Je kunt zeker een afspraak maken om persoonlijk met een van onze medewerkers te spreken. We vragen je vriendelijk om dit via e-mail te regelen, zodat we de afspraak direct in onze agenda kunnen noteren. Als je liever wilt dat we naar jouw locatie komen, is dat ook mogelijk. Echter, we plannen deze afspraken pas nadat de (voorlopige) offerte is goedgekeurd, om onnodige reizen te voorkomen.

We bieden verschillende manieren van ondersteuning aan, waaronder e-mail, chat en telefoon. Houd er rekening mee dat er niet altijd direct iemand beschikbaar is via de chat. Als u geen reactie krijgt, aarzel dan niet om een e-mail te sturen of even te bellen. We streven ernaar om u zo snel mogelijk te helpen met uw vragen of problemen.

Als je snel een antwoord op je vraag wilt, raden we aan om ons een e-mail te sturen. Op die manier kunnen we je vraag grondig bekijken en een uitgebreid en nauwkeurig antwoord geven dat precies past bij jouw situatie. Hoewel we ons best doen om altijd beschikbaar te zijn via de telefoon, kan het soms voorkomen dat we druk bezig zijn en niet direct kunnen antwoorden. Daarom is e-mailen vaak de meest efficiënte manier om snel en adequaat antwoord te krijgen. Als je echter dringend hulp nodig hebt en je wilt liever telefonisch contact, dan staan we altijd klaar om je te helpen.

We zijn gevestigd in het bruisende Noord-Holland, te vinden in Heerhugowaard aan de Copernicusstraat 19, 1704SV. Hoewel we geen fysieke winkel hebben, verwelkomen we je graag in onze bescheiden showroom. Hier kunnen we je persoonlijk adviseren en onze producten laten zien. Onze showroom is ontworpen om je een voorproefje te geven van wat we te bieden hebben, terwijl we tegelijkertijd een intieme sfeer behouden die gericht is op persoonlijke service en aandacht voor jouw behoeften.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Stuur je vraag via het formulier hiernaast en we beantwoorden hem zo snel mogelijk. Indien nodig zullen wij de vraag ook in een categorie hierboven opnemen.


T: +31 (0)72 57 46 291
E: info@HoogeboomBV.nl


Toonaangevende kwaliteit

We leveren hoogwaardige producten en diensten die voldoen aan de hoogste normen in de industrie.

Ervaring & Expertise

Met meer dan 60 jaar ervaring in de branche beschikken we over de kennis en expertise om projecten van elke omvang aan te pakken.

Innovatie

We blijven innoveren en ontwikkelen om onze klanten de nieuwste en meest geavanceerde oplossingen te bieden.

Betrouwbaarheid

We komen onze afspraken na en streven ernaar om altijd de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Millieubewustzijn

We zetten ons in voor duurzaam ondernemen en nemen actief maatregelen om onze impact op het milieu te verminderen.

Maatwerkoplossingen

We bieden op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften van onze klanten.

Klanttevredenheid

Onze klantenreviews spreken voor zich, met een tevredenheidsscore van 9.3 uit 10 op FeedbackCompany en een tevredenheidsscore van 4.5 uit 5 op Google.

Samenwerking

We geloven in een nauwe samenwerking met onze klanten, waarbij we samenwerken om de best mogelijke resultaten te behalen.

Professionaliteit

We gaan respectvol en zorgvuldig om met onze apparatuur en gereedschappen, en behandelen elke klant als een gewaardeerde partner.

Kostenbewustzijn

We hanteren een kostenbewuste aanpak en streven ernaar om verspilling actief tegen te gaan, zodat we onze klanten de beste waarde kunnen bieden.

Flexibel, Kwaliteit, Maatwerk & Meedenkend​

... ...