Over ons

Ontmoet het team:

Gerrit

 

Anja

Cor


Jeff


Steve


Mike


Nala


Zeilmaker / Monteur

Solliciteer direct online!

Assistent Zeilmaker

Solliciteer direct online!

Facilitair medewerker

Solliciteer direct online!

strategie

Missie 

Bij Hoogeboom BV geloven we in een nieuwe benadering van zeilmakerij. We streven ernaar om onze klanten te inspireren en te ondersteunen bij al hun projecten, groot of klein, met zeildoek, folie en technisch textiel als onze specialiteit. We zijn gepassioneerd over duurzame vooruitgang en hechten veel waarde aan het opbouwen van sterke banden met zowel onze klanten als ons team.

Bij ons draait het om flexibiliteit, kwaliteit en maatwerk. We luisteren naar jouw behoeften en denken graag met je mee om de beste oplossingen te vinden. Onze missie is simpelweg om uitmuntendheid te leveren en jouw verwachtingen te overtreffen, elke keer weer.

Bij Hoogeboom BV ben je niet zomaar een klant; je bent onderdeel van onze familie. Samen streven we naar succes en streven we ernaar om jouw projecten tot leven te brengen. Welkom bij de revolutie in zeilmakerij.

Strategie

Visie

Bij Hoogeboom BV omarmen we een diepgaande passie voor zeildoek, folie en technisch textiel, die dienen als de drijvende kracht achter onze visie. We zijn vastbesloten om grenzen te verleggen en het schijnbaar onmogelijke mogelijk te maken.

Ons streven is het creëren van op maat gemaakte oplossingen die niet alleen de efficiëntie verhogen, maar ook de effectiviteit van projecten aanzienlijk verbeteren. Met een sterke toewijding aan duurzaamheid en innovatie, zijn we gedreven om een wereld te scheppen waarin uitdagende ideeën, concepten en ontwerpen tot leven komen.

Bij Hoogeboom BV koesteren we loyaliteit en bouwen we duurzame relaties op met zowel onze gewaardeerde klanten als toegewijde medewerkers. We streven naar voortdurende ondersteuning en uitmuntendheid in alles wat we ondernemen. Onze visie is verankerd in het leveren van ongeëvenaarde kwaliteit en het voortdurend luisteren naar de behoeften van onze klanten, want zij vormen de drijvende kracht achter ons bestaan.

60
Jaren actief
+1001
maatwerk oplossingen
±45.000m²
verwerkte materialen per jaar
862.322
kopjes koffie in 60 jaar

Flexibel, Kwaliteit, Maatwerk & Meedenkend

... ...