Loonconfectie

Maatwerk en Vakmanschap in Loonconfectie 

Ontdek de uitgebreide mogelijkheden van loonconfectie bij Hoogeboom BV, waar vakmanschap en maatwerk samenkomen. Met ruim 60 jaar ervaring in het leveren van hoogwaardige producten en diensten, hebben wij ons gespecialiseerd in diverse maatwerkoplossingen voor uiteenlopende branches.

Hoewel we in het verleden hebben grote bijgedragen aan de productie van deurbladen voor gerenommeerde merken zoals ASSA ABLOY: Crawford of Hörmann staan wij nu open voor nieuwe uitdagingen waarbij onze expertise in kennis, kwaliteit, flexibiliteit en maatwerk van toepassing kan zijn.

Ons toegewijde team staat klaar om hoogwaardige productie- en afwerkingsoplossingen te bieden voor bedrijven die op zoek zijn naar kwaliteit en betrouwbaarheid. Of het nu gaat om het vervaardigen van complete producten of specifieke deelbewerkingen, wij beschikken over de expertise en het vakmanschap om aan al jouw eisen te voldoen.


DIENSTEN

Kwaliteit & Maatwerk

Met een modern machinepark en geavanceerde technologie streven we ernaar om aan al jouw confectiewensen te voldoen. Of het nu gaat om het produceren van zeildoeken, het printen en afwerken van reclamemateriaal, of andere confectiewerkzaamheden, bij Hoogeboom BV ben je verzekerd van oplossingen op maat die perfect aansluiten bij jouw specifieke behoeften.

Wij bieden flexibiliteit, snelheid en bovenal een ongeëvenaarde toewijding aan kwaliteit en service. Ons doel is om jouw projecten uit te voeren met de grootst mogelijke zorg en aandacht, met als resultaat het overtreffen van jouw verwachtingen en het opbouwen van langdurige relaties gebaseerd op vertrouwen en tevredenheid.

Offerte aanv​​​​ragen

Artikel gaat hieronder verder 

Flexibel, Kwaliteit, Maatwerk & Meedenkend​

DIENSTEN

Productiekracht

In het kloppende hart van onze productie bevindt zich ons moderne machinepark. Hier vinden we een scala aan heteluchtlasmachines en drie hoogfrequent lasmachines, elk met tafels van 10 tot 15 meter. Deze geavanceerde apparatuur stelt ons in staat om zelfs aan de meest veeleisende specificaties te voldoen. Bovendien beschikken we over zeilogenmachines voor RVS, messing en kunststof, waardoor we met diverse materialen flexibel kunnen werken.

Van onze Habraken HM866 met lange arm zig-zag naaimachine tot een assortiment van andere naaimachines voor enkel-, dubbel- en zig-zag stikwerk, hebben we de benodigdheden om zelfs de meest complexe projecten aan te pakken. Onze zwenkarmstans maakt het mogelijk om nauwkeurig complexe vormen uit diverse materialen te stansen, terwijl onze snijmachines zorgen voor een efficiënte en precieze verwerking.

Om het productieproces naadloos te laten verlopen, beschikken we over een ±50m² vacuüm vloer en twee confectieputten. Hierdoor zijn onze machines gelijk met de werkvloer, wat zorgt voor optimale efficiëntie en comfort voor onze medewerkers.

Offerte aan​​​​vragen

DIENSTEN

Flexibel & Meedenkend

Met een focus op flexibiliteit, snelheid en toewijding aan kwaliteit en service, streven we ernaar om aan al jouw confectiewensen te voldoen. Ons doel is om jouw projecten uit te voeren met de grootst mogelijke zorg en aandacht, en om verwachtingen te overtreffen en langdurige relaties op te bouwen gebaseerd op vertrouwen en tevredenheid.

Offerte aanvragen​​​​ 


Zet de eerste stap naar jouw perfecte loonconfectie-partner!

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan .

... ...