Luifels & Overkappingen

Luifels: Onze Specialiteit, Jouw Beschutting!

Bij Hoogeboom BV vind je een uitgebreid assortiment industriële luifels en overkappingen die perfect aansluiten op de behoeften van jouw bedrijf. Onze hoogwaardige constructies, variërend in hoogte, overspanning en materialen, zijn ontworpen om aan de eisen van elk bedrijf te voldoen. Of je nu op zoek bent naar uitbreiding, opslagmogelijkheden of bescherming tegen de elementen, onze op maat gemaakte oplossingen bieden duurzame bescherming en flexibiliteit voor elke toepassing. Neem vandaag nog contact op met onze deskundigen voor meer informatie!

INDUSTRIE & ARCHITECTUUR

Uitbreiding & Bescherming

Onze luifels zijn ontworpen om de bruikbare ruimte rondom een gebouw uit te breiden. Dankzij het lichte gewicht van de textielmembranen bieden onze luifels superieure sterkte en stabiliteit, zelfs bij gebruik in cantilever toepassingen. Onze op maat gemaakte luifels kunnen worden ontworpen met verschillende vormen voor een aantrekkelijke uitstraling en kunnen gebruik maken van diverse doorzichtige materialen om de hoeveelheid licht in het gebouw te controleren.

Hoogeboom BV heeft met succes luifels toegepast om schaduw en bescherming tegen weer te bieden aan hotels, restaurants, cafés, scholen, universiteiten, commerciële gebouwen en Floriade 2022.

Offerte aa​​​​nvragen

Artikel gaat hieronder verder 

Zet de eerste stap naar jouw perfecte luifeloplossing!

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan .

INDUSTRIE & ARCHITECTUUR

Licht & Geluid in Balans

Textiel membranen zijn ook ideaal voor interieurs en plafonds. Of je nu geluidsabsorptie nodig hebt voor een binnenzwembad, bibliotheek, tribune of auditorium; of gebruik maakt van de lichtdoorlatende eigenschappen om natuurlijk licht te maximaliseren in een atrium voor een hotel, kunstgalerie, beurs of expo. Deze op maat gemaakte behoeften kunnen worden voldaan door het gebruik van flexibele membranen.

Offerte aanvr​​​​agen

Zet de eerste stap naar jouw perfecte luifeloplossing!

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan .

Flexibel, Kwaliteit, Maatwerk & Meedenkend​

... ...