True

 MONTAGE

Eigen VCA gekeurd montage team

 MILIEU BEWUST

Restmaterialen worden hergebruikt

 SINDS 1964

Al ruim 55 jaar een begrip

 CONFECTIE

Alle werkzaamheden onder één dak

LUIFELS & SCHADUWZEILEN

OFFERTE AANVRAGEN     

Vraag gratis en compleet vrijblijvend uw offerte aan.

Wij bieden u diverse maatwerk oplossingen om uw terras te overkappen. Zowel voor particulier als (horeca-)bedrijf.

Schaduwzeil


Wij produceren op maat voor u de door u gewenste schaduwzeilen. Dit doen wij in diverse doeksoorten, kwaliteiten en merken. En zowel enkel stuks als een veelvoud hiervan.  Ook bestaat hier de mogelijkheid om het schaduwzeil te voorzien van uw branding (logo).

Wie wil er nou niet meer tijd buiten doorbrengen?

Met onze vrijstaande zon- & regenwering moet dat zeker lukken. Waar u bij 'normale' zonwering slechts beperkt bent tot mooi weer, kunt u met de vrijstaande oplossingen van Hoogeboom BV op ieder moment genieten van uw tuin & omgeving. Hierbij werken wij samen met toonaangevende Europese leveranciers in deze nichemarkt. U vind hier enkele product voorbeelden. Mocht de voor u passende oplossing hier niet tussen zitten kunnen wij u natuurlijk altijd verder helpen.

Hoe te bestellen?

Weet u al wat u wilt en heeft u al de globale maten? Dan kunt u direct en geheel vrijblijvend een offerte op onze offerte pagina aanvragen. Geeft u hierin zoveel mogelijk uw wensen aan, om zo tot een correct mogelijke prijs voor u te komen.


Bent u er nog niet helemaal uit, of heeft u nog onbeantwoorde vragen? Via het contactformulier, de telefoon of persoonlijk in onze showroom, helpen wij u graag verder! Wilt u liever dat de vertegenwoordiger bij u thuis of firma komt, ook dat is veelal geen enkel probleem.

OFFERTE AANVRAGEN     

Vraag gratis en compleet vrijblijvend uw offerte aan.

PROJECTEN:

Bereik ons via onderstaande gegevens

Info@HoogeboomBV.nl

+31 (0) 72 57 46 291

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.