True

 MONTAGE

Eigen VCA gekeurd montage team

 MILIEU BEWUST

Restmaterialen worden hergebruikt

 SINDS 1964

Al ruim 55 jaar een begrip

 CONFECTIE

Alle werkzaamheden onder één dak

Jeff, Gerrit, Steve, Anja & Mike (V.L.N.R.)

Hoogeboom BV Zeilmakerij & Reclame


Wij zijn een echt familie bedrijf. U kunt bij ons terecht als bedrijf voor vrijwel iedere denkbare toepassing van zeildoek. Door ons ruime assortiment in zowel PVC soorten als fournituren én onze grote expertise hierin, kunnen wij u altijd voorzien van het juiste advies, om zo tot een passende oplossing te komen. Doordat onze productie flexibel is ingericht kunt u bij ons terecht voor zowel productie van enkele stuks als voor een veelvoud (massa) hiervan. Naast het confectioneren van diverse zeilen en hoezen ontlasten wij onze klanten graag door ook de montage van de zeilen of diverse las-werkzaamheden op ons te nemen.

Sinds enkele jaren zijn wij gespecialiseerd in fleetmarking en mogen wij bij diverse transportbedrijven het wagenpark voorzien van mooie beletteringen of full-colour prints in zowel zeil als sticker. Doordat wij de productie en montage hiervan in eigen huis doen kunnen wij zeer efficiënt en snel schakelen. 

Ook als particulier kunt u bij ons terecht voor diverse zeildoek producten en/of de fournituern hiervan. Zo zijn wij o.a. fabrikant van verandazeilen (ookwel serrezeilen of raamzeilen genoemd) Maar ook het confectioneren van bijvoorbeeld een bootzeil is voor ons geen enkel probleem.

Waar kunt u ons vinden

Ons pand is gevestigd in Heerhugowaard (Noord-Holland). Gelegen nabij Alkmaar, Langedijk, Hoorn & Schagen. Tijdens opgeningstijden (08:00-16:30 ma/vr, muv feestdagen.) staat onze deur altijd voor u open en kunt u zo onze showroom bekijken. Daar kunt u altijd één van onze kunde medewerkers vinden die u graag verder helpt. Heeft u liever dat de vertegenwoordiger bij uw firma/thuis komt? Dat is in veel gevallen geen probleem, neemt u hiervoor contact op via het contactformulier om een afspraak te maken.

Reparatie

Zelfs als uw zeildoekproduct niet bij Hoogeboom BV vandaan komt, kunt u bij ons terecht voor de reparatie. Als er een reparatie benodigd is aan uw zeil kunt u zonder afspraak bij ons binnenlopen. In veel gevallen kunnen wij dit direct repareren. Mocht dit in uw geval niet kunnen geven wij u een melding (telefonisch/per mail) als uw zeil weer klaar ligt om af te halen.

Bereik ons via onderstaande gegevens

Info@HoogeboomBV.nl

+31 (0) 72 57 46 291

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.