Aanhangwagen-

zeilen

Schrijf één of twee paragrafen die je product, diensten of een specifiek kenmerk omschrijven. Om succesvol te zijn moet je inhoud nuttig zijn voor je lezers.

Contact

Aanhangwagenzeilen

U heeft een aanhangwagen en wilt hier een zeil overheen? Zowel vervanging van zeilen áls zeilen voor nieuwe aanhangwagens. Al ruim 55 jaar zijn wij actief met het ontwerpen, confectioneren en repareren van aanhangwagenzeilen van groot tot klein. Neem gerust contact op of kom langs bij ons in Heerhugowaard om de mogelijkheden te bespreken.

 

Ook voor het maken van uw huif of de aanpassing van huifzeil naar schuifzeil.

Foto Hoekstra aanhangwagen

De eigenschappen

HOGE KWALITEIT

Doordat wij hoge eisen stellen aan onze materialen en afwerking kunt u van ons altijd een hoge kwaliteit verwachten.

 

PU² COATING

Bij een geprint zeil wordt ook de speciale PU² coating geadviseerd.

 

LANGE LEVENSDUUR

Afhankelijk hoe u met de zeilen omgaat gaan de zeilen zo'n 10 jaar mee.

 

WATERDICHT

Door gebruik te maken van een aanhangwagenzeil zal uw waardevolle lading niet nat worden.

 

FULL COLOUR PRINT

Hierdoor geniet u van een betaalbare en langdurige reclame van uw bedrijf.

 

ARTIKEL 5.18.6 - WVSR

Losse lading die niet op of aan het voertuig bevestigd kan worden, moet deugdelijk worden afgedekt indien gevaar of hinder ontstaat of kan ontstaan als gevolg van afvallende of wegwaaiende lading.

Nieuw aanhangwagenzeil

Hoogeboom BV confectioneert volledig nieuwe aanhangwagenzeilen. Deze kunnen blanco (zonder enige reclame) uitgevoerd in een door u gewenste RAL-kleur (benadering). Maar ook kunnen wij uw aanhangwagenzeil voorzien van een eenvoudig tekst óf zelfs full colour geprint. Op die manier geniet u van een prachtige en betaalbare reclame wat ook nog eens jaren mee gaat. Zo kunt u goed gezien voor de dag komen bij uw klanten.

Reparatie

Heeft u een aanhangwagenzeil met een (klein) scheurtje of andere beschadigingen? Komt u dan gerust een keer langs. De meeste reparaties voeren wij direct uit (indien mogelijk!) zodat u gelijk weer verder kunt. Wij hebben de meeste kleuren standaard op voorraad. Dit in combinatie met het echte vakmanschap, ziet u nauwelijks nog dat het aanhangwagenzeil gerepareerd is.


... ...